2022 © Toate Drepturile Rezervate 
Acasa     |     Politica de confidentialitate     |     Termeni si conditii     |     Cookies     |     ANPC     |     Contact
Acasa     Servicii si Preturi     Blog     Contact
Logo01

Servicii si preturi

Prin acest serviciu veti primi un raport detaliat al website-ului dumneavoastra, identificand punctele slabe si forte ale continutului, inclusiv analiza cuvintelor cheie existente, idei de cuvinte noi, analiza sumara a concurentei, recomandari legate de setarile website-ului si schimbarile necesare paginilor existente.

Incepand de la 990 Lei / website
Audit SEO
Foarte similar cu serviciul de audit SEO, insa raportul se va concentra pe analiza website-urilor concurentei dumneavoastra. Veti afla informatii utile precum care sunt paginile de top, cele mai cautate produse sau servicii, cuvintele cheie importante precum si alte informatii valoroase. Aflati mai multe.

Incepand de la 990 Lei / website
Cu acest serviciu ne adresam firmelor sau magazinelor care isi ofera produsele sau serviciilor clientilor dintr-o anumita localitate, precum o florarie, un magazin de constructii, un avocat sau o firma de contabilitate. Cu ajutorul SEO veti obtine mai multi vizitatori pe website-ul dumneavoastra, vizitatori care cauta pe Google produse sau servicii precum cele pe care le oferiti.

Incepand de la 1.950 Lei / website
SEO Afaceri Locale
Venim in intampinarea contractorilor individuali sau a afacerilor mici care inca nu au un website cu servicii de web design. Va putem crea un website de prezentare cu ajutorul caruia va veti prezenta serviciile in mediul online, potentialilor clienti care cauta astfel de servicii folosind motoarele de cautare precum Google. Veti avea si adrese de email personalizate pentru dumneavoastra, echipa sau pentru fiecare departament, precum mihai@floraria447.ro sau vanzari@contabilitatearges221.ro.

Incepand de la 1.250 Lei
Creare website-uri de prezentare
Analiza SEO concurenta Audit SEO Creare site de prezentare Servicii SEO afaceri locale