Fundal model lemn
2021 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Acasa     |     Politica de confidentialitate     |     ANPC     |      SOL      |     Termeni si conditii     |     Contact
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Acasa          |          Preturi          |          Contact
Logo Inlemnit Royal SRL
Preturi
Scumpirea exagerata a materialelor de constructii ne-a obligat sa ne actualizam tarifele, lemnul si-a dublat sau chiar triplat pretul in unele cazuri, acesta fiind materialul nostru de baza in executia casutelor.

Preturile de mai sus sunt pentru casutele pe piloni pentru copii, sunt orientative, nu creaza obligatii contractuale si nu includ costurile pentru deplasare, cazare si masa. Casutele in copaci pot avea costuri suplimentare intrucat necesita o planificare mai atenta si un proces de constructie/montaj mai complex, in functie de spatiul de care dispuneti.

Pentru fiecare proiect se semneaza contract, se ofera factura si garantie. Clientul va achita in avans pretul integral al casutei, pe baza contractului semnat in prealabil si a facturii. Termenul de executie poate diferi in functie de proiect, insa acesta va fi inclus in contract, alaturi de toate specificatiile casutei. Casutele nu se afla pe stoc, ci se vor construi exclusiv la comanda si la locatia clientului, la o data stabilita de comun acord.

Intrucat ne dorim ca lemnul pe care il folosim sa provina din surse legitime, materialele sunt achizitionate de la magazine precum Dedeman, Leroy Merlin sau Hornbach. Din acest motiv preturile acestora pot fi mai mari decat cele practicate de catre depozite si gatere, avand un impact direct in pretul final al casutelor noastre.
Catre formularul de contact
Catre formularul de contact
Pachete casute 3