Fundal model lemn
2021 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Acasa     |     Politica de confidentialitate     |     ANPC     |      SOL      |     Termeni si conditii     |     Contact
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Acasa          |          Preturi          |          Contact
Logo Inlemnit Royal SRL

Constructie casute in copac pentru copii si adulti

Pentru orice casuta veti avea nevoie de unul sau mai multi copaci. Instalarea grinzilor de sustinere se face cu ajutorul unor tije de metal, iar acolo unde situatia o cere se vor folosi stalpi din lemn. Inaltimea maxima la care se poate construi o casuta in copac este data de copacul sau copacii in care aceasta se va amplasa. Distanta recomandata fata de sol este de 2-3 metri, insa in cazul copacilor foarte inalti aceasta poate fi si mai mare.

Ce copaci sunt potriviti pentru o casuta in copac?

Copaci potriviti pentru casuta

Bine de stiut

Durata de viata a unei casute in copac este de 5-10 ani. Factori precum temperatura, umiditatea, cantitatea de precipitatii, vantul, tipul copacilor, inaltimea fata de sol, vopseaua sau intretinerea vor afecta durata de viata a casutei in copac.

Termenul de executie variaza in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra. Casutele in copac de mici dimensiuni se pot realiza in 3-5 zile, iar pentru cele mai complexe sunt necesare 14-30 zile. 

In functie de marime si scopul de utilizare al casutei, personal sau comercial, este posibil sa aveti nevoie de autorizatie de constructie sau de amplasare. Pentru a va asigura ca respectati cadrul legal va recomandam sa va adresati primariei de care apartineti, mentionand ca aceasta nu are fundatie pe sol, ci se va amplasa in copac. In cazul in care vi se solicita un proiect al casutei, colaboram cu o firma de arhitectura care va poate ajuta in acest sens.

Oferim factura si garantie pentru o perioada de 24 de luni pentru toate casutele construite in copac, dar si inspectii periodice la fata locului pentru a ne asigura ca aceasta se prezinta in conditii foarte bune (contra cost, la solicitarea clientului). Sediul firmei se afla in Bucuresti, insa ne putem deplasa in toata tara.

Estimare de pret pentru casute in copac

Toate casutele beneficiaza de 24 de luni garantie, iar durata medie de viata este de 5-10 ani, in functie de modul in care acestea sunt ingrijite. Preturile pentru o casuta in copac realizata la comanda incep de la 17.999 Lei, la care se adauga cheltuielile pentru transport, cazare si masa. Proiectele se realizeaza exclusiv la locatia clientului, iar durata de executie variaza intre 3 si 30 de zile, in functie de complexitatea acestora.

Cea mai mare parte din suma totala pe care o veti plati este reprezentata de materiale, deplasare si cazare. 

Materialele sunt achizitionate pentru fiecare proiect in parte de la magazine precum Dedeman, Leroy Merlin sau Hornbach din Bucuresti. Acestea sunt transportate alaturi de uneltele necesare constructiei catre locatia dumneavoastra.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca preturile pentru casutele realizate la comanda si conform specificatiilor clientului, sunt de 2-3 ori mai mari decat cel al casutelor prefabricate vandute de magazinele online. Pretul unei casute in copac difera de la un proiect la altul si depinde in special de urmatoarele:

- numarul de copaci folositi pentru atasarea platformei
- dimensiunea si inaltimea platformei
- numarul de stalpi de sustinere
- dimensiunea casutei
- compartimentata sau necompartimentata
- cu sau fara veranda
- tipul de scara pentru acces
- vopsita sau nevopsita
- izolata cu vata minerala sau neizolata
- cu sau fara finisaj interior al peretilor si podelei
- numarul si dimensiunea geamurilor
- alte accesorii precum: perete de escalada, leagan, tobogan ... s.a.m.d.

Criterii pentru a stabili pretul unei casute in copac?

Unul dintre proiectele noastre

 • Platforma: 4x4 metri
 • Casuta: 2,5 x 2,2 metri
 • Acoperis inclinat: 5x5 metri
 • Veranda pe toate cele 4 laturi
 • Perete de escalada: 4x1 metri
 • Izolatie cu vata minerala bazaltica
 • 6 Ferestre termopan
 • 1 Usa din lemn
 • 1 Scara de acces
 • Finisaj exterior: Lambriuri din lemn
 • Finisaj interior: Lambriuri din lemn
 • Finisaj podea: OSB + Linoleum
Constructie casuta in copac Constructie spatiu de joaca pentru copii Desen casuta in copac
Oferim servicii de constructie casute in copaci complet personalizate. Puteti opta pentru una de mici dimensiuni sau una compartimenta, cu si fara veranda. Accesul in casuta se poate face cu ajutorul unei scari, tipul acesteia fiind stabilit in functie de spatiul de care dispuneti. 

Ne putem deplasa in aproape orice locatie din tara.
Va construim o casuta in copac deosebita, cu o structura sigura, durabila si care nu afecteaza copacii in niciun fel. Folosim lemn uscat de rasinoase si uneori lemn reciclat pentru a ii oferi casutei dumneavoastra un aspect unic.
Cei mai potriviti copaci pentru construirea unei casute sunt cei ce au un trunchi gros, sanatos si rezistent, insa nu trebuie sa fie nici prea tineri, dar nici prea batrani. Bradul, fagul, stejarul, frasinul, pinul, marul sau stejarul sunt printre cei mai folositi, insa se poate folosi aproape orice alt tip de copac. Avem grija ca atunci cand atasam casuta de copac(i) sa intervenim cat mai putin asupra lor, limitand numarul de gauri si crengile taiate, insa fara ca acest lucru sa afecteze siguranta.
O casuta in copac de 2x2 metri fara veranda si izolatie va avea un pret mult mai mic decat o casuta de 5x5 metri, izolata cu vata minerala si cu o veranda generoasa. 
"Un vis transformat în realitate, cu multă muncă și răbdare! O căsuță de basm! 
Mulțumim Mihai Gusa, mulțumim ÎNLEMNIT ROYAL SRL!"
Mirela C.

Casuta din lemn cu perete de escalada Casute construite in copaci

Pret de lista: 27.990 Lei

Casute in copac pentru copii