Fundal model lemn
2021 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Acasa     |     Politica de confidentialitate     |     ANPC     |      SOL      |     Termeni si conditii     |     Contact
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Acasa          |          Preturi          |          Contact
Logo Inlemnit Royal SRL
Casute din lemn pentru copii la comanda, realizate din lemn uscat de rasinoase, cu o structura mult mai sigura si o rezistenta mult mai mare fata de casutele pe care le puteti cumpara online. In plus, casutele din lemn pentru copii sunt complet personalizabile, putand alege:

 • dimensiunea casutei
 • dimensiunea platformei si inaltimea fata de sol (in cazul casutelor pe piloni)
 • tipul si materialul acoperisului
 • vopsita sau nevopsita
 • numarul de usi si geamuri
 • compartimentarea casutei
 • cu sau fara veranda
 • izolata sau nu cu vata minerala bazaltica
 • finisajul peretilor interiori si exteriori
 • finisajul pentru podeaua casutei
 • perete de escalada
 • tobogan
 • leagan

Toate casutele din lemn pentru copii la comanda se construiesc la locatia indicata de dumneavoastra.

Ne putem deplasa in aproape orice localitate din tara.

Va prezentam cateva exemple de casute din lemn, cu si fara piloni, cu sau fara spatii de joaca:

Casute din lemn pentru copii la comanda

Pentru fiecare casuta din lemn pe piloni vom fixa in pamant stalpii de sustinere cu ajutorul unor tije din otel, numite camasuieli. Numarul acestora se va stabili in functie de dimensiunea platformei pe care va fi amplasata casuta, asigurandu-ne ca acestea vor fi stabile si sigure pentru copii. Inaltimea maxima la care se poate construi o casuta pentru copii la comanda este data de spatiul in care doriti sa fie amplasata, de dimensiunea casutei sau de dimensiunea platformei. Distanta fata de sol recomandata este de 1,5-2 metri, insa aceasta poate sa difere de la un proiect la altul.

Cum se fixeaza in pamant casutele cu piloni pentru copii?

Bine de stiut

Durata de viata a unei casute este de 5-10 ani. Factori precum temperatura, umiditatea, cantitatea de precipitatii, vantul, inaltimea fata de sol, vopseaua sau intretinerea vor afecta durata de viata a casutei din lemn pentru copii.

Termenul de executie variaza in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra. Casutele din lemn de mici dimensiuni se pot realiza in 2-5 zile, iar pentru cele mai complexe sunt necesare 14-30 zile.

Oferim factura si garantie pentru o perioada de 24 de luni pentru toate casutele pentru copii, dar si inspectii periodice la fata locului pentru a ne asigura ca aceasta se prezinta in conditii foarte bune (contra cost, la solicitarea clientului). Firma noastra are sediul in Bucuresti, insa ne putem deplasa in toata tara.

Estimare de pret pentru casute din lemn la comanda

Pretul unei casute difera de la un proiect la altul si depinde in special de:

- dimensiunea si inaltimea platformei
- numarul de stalpi de sustinere
- dimensiunea casutei
- cu una sau mai multe camere
- cu sau fara veranda
- tipul de scara pentru acces
- vopsita sau nevopsita
- izolata sau nu cu vata minerala
- cu sau fara finisaj interior al peretilor si podelei
- numarul si dimensiunea geamurilor
- alte accesorii precum: perete de escalada, leagan, pod de sfoara ... etc.

O casuta din lemn de 2x2 metri fara veranda si fara izolatie va avea un pret mult mai mic decat o casuta de 5x5 metri, izolata cu vata minerala si cu o veranda generoasa. Pretul casutei pentru copii se va stabili pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificatiile pe care le doriti.

Preturile pentru casutele din lemn pentru copii la comanda sunt de 2-3 ori mai mari, insa mult mai solide si rezistente decat cele prefabricate vandute de magazinele online, avand si pereti mult mai grosi cu structura de rezistenta din lemn. Sunt sigure pentru copii, se pot vopsi in culorile alese de dumneavoastra si sunt personalizabile. Puteti opta pentru izolatie cu vata minerala bazaltica pentru a putea fi folosita si in perioadele mai reci, ori pentru accesorii precum tobogane din pvc, pereti de escalada sau leagane.

Criterii pentru a stabili pretul unei casute pentru copii?

Casuta din lemn pentru copii, fara piloni (Sursa: Google)
Casuta din lemn pentru copii la comanda, cu piloni si acoperis transparent (Sursa: Google)
Casuta din lemn pentru copii la comanda, cu piloni, veranda, tobogan si perete de escalada 
(Sursa: Google)
Casuta pentru copii la comanda, cu piloni, veranda, tobogan, lada de nisip si leagan cu stalpi 
(Sursa: Google)
Casuta din lemn pentru copii la comanda Casuta din lemn cu tobogan pentru copii Casuta din lemn pe piloni la comanda Casuta pentru copii cu leagan si tobogan Casuta din lemn cu spatiu de joaca
Toate casutele beneficiaza de 24 de luni garantie, iar durata medie de viata este de 5-10 ani, in functie de modul in care acestea sunt ingrijite. Preturile pentru o casuta din lemn pentru copii la comanda incep de la 17.999 Lei, la care se adauga cheltuielile pentru transport si cazare. Proiectele se realizeaza exclusiv la locatia clientului, iar durata de executie variaza intre 3 si 30 de zile, in functie de complexitatea acestora.

Cea mai mare parte din suma totala pe care o veti plati este reprezentata de materiale, deplasare si cazare.

Materialele sunt achizitionate pentru fiecare proiect in parte de la magazine precum Dedeman, Leroy Merlin sau Hornbach din Bucuresti. Acestea sunt transportate alaturi de uneltele necesare constructiei catre locatia dumneavoastra.
Casute din lemn pentru copii