Fundal model lemn
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Contact
Va aducem proiectele de la stadiul de plan la realitate
LOGO_BUN_DE_PRINT (transparent)
Estimare de pret paturi casute pentru copii
*Nume si prenume:
Dimensiuni si alte informatii sau specificatii
*E-mail:
*Localitate:
*Judet:
*Reintroduceti E-mail:
*Nr. Telefon:
Va rugam sa incarcati una sau mai multe fotografii cu proiectul dumneavoastra, dar si cu locul/camera in care doriti sa fie construit (maxim 20 MB, format JPG, PNG sau BMP):*
Exista un termen limita la care doriti sa fie finalizat proiectul?
Fie ca este vorba de ziua de nastere a copilului sau orice alta ocazie speciala, ne dorim sa finalizam proiectele la timp. De aceea ne este foarte utila aceasta informatie in vederea unei organizari cat mai eficiente ale calendarului si programarilor.
O poza face cat o mie de cuvinte. Patru poze fac si mai mult :) Fotografiile pe care le trimiteti ne ajuta sa ne facem o idee despre proiectul dar si despre locul in care doriti sa fie construit si care sunt eventualele limitari de dimensiuni pe care aceasta le-ar putea avea (ex. Inaltimea). Daca este posibil va rugam sa ne trimiteti poze din mai multe unghiuri.
Tobogan din pvc atasat?
Pentru si mai multa distractie, puteti opta pentru un tobogan pentru copii. Acesta se va atasa pe una dintre laturi.
Ce tip de pat pentru copii doriti?
Va rugam sa alegeti tipul de pat pentru care doriti estimarea de pret.
Perete de escalada atasat?
Puteti opta pentru un perete de escalada. Acesta se va fixa la inclinatia dorita si include minim 10 prize de escalada din rasina sau lemn.