2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Logo Inlemnit.ro Decoratiuni cu licheni Casute in copac Mobilier din lemn Spatiu de joaca din lemn pentru copii Casa din lemn fara fundatie Garduri din lemn
Acasa
Produsele noastre sunt complet personalizabile si se realizarea numai la comanda
Contact Despre noi
Firma noastra poate produce o gama larga de obiecte de mobilier din lemn pentru casa si birou. Se poate realiza la comanda mobila din lemn de rasinoase, peste care se poate aplica unul sau mai multe straturi de lazura sau vopsea, in functie de preferintele dumneavoastra.

In imaginile de mai jos avem mobilier din lemn de depozitare pentru balcon in forma de "L", realizat conform specificatiilor clientului. Culoarea de stejar auriu a fost obtinuta aplicand doua straturi de lazura. Dulapurile sunt prevazute cu roti, usi pe sina si lumina led cu senzor (aceasta se aprinde atunci cand se deschid usile).

Mobilier din lemn pentru interior sau exterior 

Dulap din lemn pentru balcon
Mai jos avem o biblioteca din lemn pentru hol, de culoarea stejarului auriu obtinuta aplicand doua straturi de lazura. Dimensiuni aproximative 2,40 cm x 1.70 cm x 25 cm. Rafturile fiind fixate conform specificatiilor clientului. Montajul si fixarea acesteia de perete a fost realizat de echipa noastra.
Biblioteca din lemn
Va stam la dispozitie pentru orice fel de proiect realizat din lemn, pentru oferte de pret si estimari de executie va rugam sa ne contactati.
Mobila din lemn

Productie de mobilier din lemn la comanda

Perete de escalada din lemn mare Mobi2027 - 02 Mobi2028 - 02 ESLM2003 00 Emag ESLM2004 00 emag