2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Logo Inlemnit.ro Decoratiuni cu licheni Casute in copac Mobilier din lemn Spatiu de joaca din lemn pentru copii Casa din lemn fara fundatie Garduri din lemn
Acasa
Produsele noastre sunt complet personalizabile si se realizarea numai la comanda
Contact Despre noi

Garduri din lemn pentru casa sau gradina

Indiferent de spatiul pe care doriti sa-l imprejmuiti, gardul din lemn poate fi cea mai echilibrata solutie atat din punct de vedere financiar, cat si al aspectului. Acesta poate avea cu aspect rustic sau unul modern. Realizam la comanda garduri din lemn pentru casa, gradina sau terenuri. Stalpii principali se vor infige in pamant la o adancime predefinita, intr-un sol batatorit in prealabil si fara a folosi ciment la baza acestora. Constructia gardului se va realiza numai la locatia clientului, nu se va prefabrica anterior, iar durata de executie variaza intre 1 si 5 zile, in functie de complexitatea proiectului.
gard 05 gard 01
Exista o multime de modele de gard disponibile, fiecare dintre ele potrivit numai pentru un anumit tip de casa sau un anumit tip de gradina. Mai jos sunt cateva imagini cu diverse modele de garduri pentru inspiratie:
Sursa imagine: Google
gard 07 gard 03 gard 04 gard 06
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si nu creaza obligatii contractuale. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati, asigurandu-va ca oferiti cat mai multe detalii, iar daca este posibil sa ne trimiteti si un exemplu sau o schita cu proiectul dumneavoastra. 
Sursa imagini: Google