2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Logo Inlemnit.ro Decoratiuni cu licheni Casute in copac Mobilier din lemn Spatiu de joaca din lemn pentru copii Casa din lemn fara fundatie Garduri din lemn
Acasa
Produsele noastre sunt complet personalizabile si se realizarea numai la comanda
Contact Despre noi

Despre noi

Suntem o companie mica, dar cu ambitii mari. Am lansat Inlemnit.ro din iubirea pentru lemn si pentru varietatea de produse care se pot realiza din acesta. Gama noastra de produse include: casute in copac pentru copii si adulti, case din lemn fara fundatie, spatii de joaca pentru gradina, garduri de lemn si mobilier.

Pe langa lemn, lucram si cu licheni stabilizati. Acestia sunt 100% naturali, nu au nevoie de ingrijire deoarece se 'hranesc' cu umiditatea din aer. Realizam decoratiuni si tablouri de diferite dimensiuni si culori pentru cei ce isi doresc un colt de natura pentru casa sau biroul lor. Lucrul cu licheni necesita creativitate si foarte multa rabdare. Ne place sa credem ca le avem pe amandoua, din belsug :)
Va suntem recunoscatori daca veti impartasi produsele sau serviciile oferite de Inlemnit.ro cu prietenii dumneavoastra. Daca aveti intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati.