2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Logo Inlemnit.ro Decoratiuni cu licheni Casute in copac Mobilier din lemn Spatiu de joaca din lemn pentru copii Casa din lemn fara fundatie Garduri din lemn
Acasa
Produsele noastre sunt complet personalizabile si se realizarea numai la comanda
Contact Despre noi

Casute in copac pentru copii si adulti

Casuta in copac
Va oferim servicii de constructie casute in copaci complet personalizate. Puteti opta pentru una de mici dimensiuni sau una cu mai multe camere ori compartimente si veranda. Accesul in casuta se poate face cu ajutorul unei scari, tipul acesteia fiind stabilit in functie de spatiul de care dispuneti.
Pentru orice casuta veti avea nevoie de unul sau mai multi copaci. Instalarea grinzilor de sustinere se face cu ajutorul unor tije de metal, iar acolo unde situatia o cere se vor folosi stalpi din lemn. Inaltimea maxima la care se poate construi o casuta in copac este data de copacul sau copacii in care aceasta se va amplasa. Distanta recomandata fata de sol este de 2-3 metri, insa in cazul copacilor foarte inalti aceasta poate fi si mai mare.


Cei mai potriviti copaci pentru construirea unei casute sunt cei cu un trunchi gros, sanatos si rezistent, insa nu trebuie sa fie nici prea tineri, dar nici prea batrani. Bradul, fagul, stejarul, frasinul, pinul, marul sau stejarul sunt printre cei mai folositi, insa se poate folosi aproape orice alt tip de copac.

Ce copaci sunt potriviti pentru o casuta in copac?

Acces casuta in copac Copaci potriviti pentru casuta

Bine de stiut

Durata de viata a unei casute in copac este de 5-10 ani. Factori precum temperatura, umiditatea, cantitatea de precipitatii, vantul, tipul copacilor, inaltimea fata de sol, vopseaua sau intretinerea vor afecta durata de viata a casutei in copac.

Termenul de executie variaza in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra. Casutele in copac de mici dimensiuni se pot realiza in 2-5 zile, iar pentru cele mai complexe sunt necesare 5-14 zile. Preturile incep de la 9.900 Lei.

In functie de marime si scopul de utilizare al casutei (personal sau comercial) este posibil sa aveti nevoie de autorizatie de constructie sau de amplasare. Pentru a va asigura ca respectati cadrul legal va recomandam sa va adresati primariei de care apartineti, mentionand ca aceasta nu are fundatie pe sol, ci se va amplasa in copac. In cazul in care vi se solicita un proiect al casutei, colaboram cu o firma de arhitectura care va poate ajuta in acest sens.

Oferim factura si garantie pentru o perioada de 24 de luni pentru toate casutele construite in copac, dar si inspectii periodice la fata locului pentru a ne asigura ca aceasta se prezinta in conditii foarte bune (la solicitarea clientului). Firma noastra are sediul in Bucuresti, insa ne putem deplasa in toata tara.

Formular de estimare pret casute in copac

Nume si prenume:*
* Câmpuri obligatorii
Alte informatii sau specificatii?
E-mail:*
Cum ati gasit site-ul nostru?*
La ce inaltime fata de sol doriti amplasarea casutei?*
Localitate:*
Judet:*
Dimensiunea platformei pe care va fi amplasata casuta in copac:*
Dimensiunea casutei:*
Cate camere va avea casuta?*
Veranda?*
Forma acoperisului:*
Izolare cu vata minerala?*
Numarul de geamuri:*
Numarul de usi:*
Material pereti exteriori:*
Finisaj pereti interiori:*
Finisaj podea:*
Bugetul dumneavoastra:*
Reintroduceti E-mail:*
Nr. Telefon:*
Va rugam sa incarcati una sau mai multe fotografii cu locul/zona in care doriti sa fie construita casuta in copac (maxim 20 MB, format JPG, PNG sau BMP):*

Estimari de preturi pentru casute in copac

ESTIMARE PRET
- Dimensiune plaforma: 4 metri patrati (exemplu: 2.0 x 2.0m)
- Dimensiune casuta: 3-4 metri patrati (exemplu: 1.8 x 1.8m)
- Vopsita: Da, conform preferintelor dumneavoastra. Vopseaua va proteja lemnul de soare, ploaie sau zapada
- Izolatie cu vata minerala: Nu. Vata minerala ajuta la izolarea atat fonica cat si termica a casutei, permitand folosirea acesteia si pe timpul perioadelor mai reci
- Tip acces: 1 x Scara din lemn
- Leagan: Optional
- Perete de escalada: Optional
- Trapa in podea: Nu
9.900 - 12.000 Lei
1
Casuta in copac: Model #1
Casuta 03
ESTIMARE PRET
- Dimensiune plaforma: 12 metri patrati (exemplu: 4.0 x 3.0m)
- Dimensiune casuta: 6 metri patrati (exemplu: 3.0 x 2.0m)
- Vopsita: Da, conform preferintelor dumneavoastra. Vopseaua va proteja lemnul de soare, ploaie sau zapada
- Izolatie cu vata minerala: Nu. Vata minerala ajuta la izolarea atat fonica cat si termica a casutei, permitand folosirea acesteia si pe timpul perioadelor mai reci
- Tip acces: 1 x Scara din lemn si/sau 1 pod din lemn si sfoara
- Leagan: Optional
- Perete de escalada: Optional
- Trapa in podea: Da
15.000 - 20.000 Lei
2
Casuta in copac: Model #2
Casuta 07
ESTIMARE PRET
- Dimensiune plaforma: 49 metri patrati (exemplu: 7.0 x 7.0m)
- Dimensiune casuta: 30 metri patrati (exemplu: 6.0 x 5.0m)
- Vopsita: Da, conform preferintelor dumneavoastra. Vopseaua va proteja lemnul de soare, ploaie sau zapada
- Izolatie cu vata minerala: Da. Vata minerala ajuta la izolarea atat fonica cat si termica a casutei, permitand folosirea acesteia si pe timpul perioadelor mai reci
- Tip acces: 1 x Scara din lemn si/sau 1 pod din lemn si sfoara
- Leagan: Da
- Perete de escalada: Da
- Trapa in podea: Da
35.000 - 55.000 Lei
3
Casuta in copac: Model #3
casuta 09
Sursa imagine: Google
Sursa imagine: Google
Sursa imagine: Google
casuta 06
Sursa imagine: Google
casuta 08
Sursa imagine: Google
Estimarile de pret de mai jos pentru casutele in copac sunt estimative iar imaginile sunt doar cu titlu de prezentare, atat preturile cat si imaginle nu creaza obligatii contractuale. Pentru o estimare corecta pentru proiectul dumneavoastra va rugam sa ne completati formularul de mai jos.
Exemplu: 3x2 metri. Dimensiunea minima pe care o poate avea platforma este de 2x2 metri. Dimensiunea finala se va stabili in functie de locul in care doriti sa fie amplasata casuta in copac.
Exemplu: 2x2 metri. Dimensiunea casutei din copac nu poate sa fie mai mare decat dimensiunea platformei.
In functie de dimensiunea casutei, aceasta poate avea una sau mai multe camere
In functie de dimensiunea platformei si a casutei, puteti opta pentru una sau doua verande
Forma acoperisului se va alege in functie de locul pe care l-ati ales pentru proiect, daca acesta permite un acoperis in "V" sau unul "Inclinat".
Vata minerala poate izola fonic si termic casuta in copac, permitand folosirea acesteia chiar si atunci cand temperaturile sunt mai scazute.
Puteti opta pentru unul sau mai multe geamuri, pentru una sau mai multe laturi ale casutei. Acestea pot fi realizate din lemn + plexiglass sau termopan + geam de sticla.
In functie de dimensiunea platformei si a casutei, puteti opta pentru una sau mai multe usi, inclusiv pentru o trapa de acces prin podea casutei.
In functie de buget si preferinte, puteti alege una din cele 3 materiale pentru peretii exteriori: lambriuri de lemn, placaj OSB sau placaj stratificat.
Finisarea peretilor interiori este optionala daca nu ati optat pentru izolarea cu vata minerala. Fiind obligatorie pentru casutele in copac izolate termic si fonic.
Va punem la dispozitie o serie de optiuni pentru finisajul podelei. In cazul in care ati ales sa izolati casuta in copac, atunci va trebui sa alegeti un tip de finisaj.
Prin selectarea bugetului pe care il aveti la dispozitie, ne ajutati sa stabilim nivelul asteptarilor pe care il aveti in ceea ce priveste costul casutei.
Inaltimea medie recomandata este de 2 metri, dar poate varia in functie de copacul sau copacii alesi.
Pretul unei casute in copac difera de la un proiect la altul. Depinde in special de:

- numarul de copaci folositi pentru platforma
- dimensiunea si inaltimea platformei
- numarul de stalpi de sustinere
- dimensiunea casutei
- cu una sau mai multe camere
- cu sau fara veranda
- tipul de scara pentru acces
- vopsita sau nevopsita
- izolata sau nu cu vata minerala
- cu sau fara finisaj interior al peretilor si podelei
- numarul si dimensiunea geamurilor (vom folosi plexiglass in loc de sticla)
- alte accesorii precum: perete de escalada, leagan, plasa din sfoara ... etc.
O casuta in copac de 2x2 metri fara veranda si izolatie va avea un pret mult mai mic decat o casuta de 4x4 metri izolata cu vata minerala si cu o veranda generoasa. Recomandam sa aveti un buget de cel putin 9.900 Lei pentru o casuta de mici dimensiuni si unul de cel putin 30.000 Lei pentru o casuta in copac de mari dimensiuni. Pretul casutei se va stabili pentru fiecare proiect in parte.

Care este pretul unei casute in copac?

Casutele din copaci