Fundal model lemn
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
LOGO_BUN_DE_PRINT-5 Contact
Va aducem proiectele de la stadiul de plan la realitate
Estimare de pret pentru casute in copac
*Nume si prenume:
Alte informatii sau specificatii?
*E-mail:
La ce inaltime fata de sol doriti amplasarea platformei/casutei?
*Localitate:
*Judet:
Care este dimensiunea platformei pe care va fi amplasata casuta in copac?
Care este dimensiunea casutei in copac?
Doriti compartimentarea casutei?
Doriti ca platforma sa aiba si veranda?
Ce fel de acoperis va avea casuta?
Izolatie cu vata minerala?
Cate geamuri doriti sa aiba casuta?
Cate usi doriti sa aiba casuta?
Ce material doriti pentru exteriorul casutei?
Ce tip de finisaj doriti pentru pereti interiori ai casutei in copac?
Ce tip de finisaj doriti pentru podeaua casutei?
*Reintroduceti E-mail:
*Nr. Telefon:
Va rugam sa incarcati una sau mai multe fotografii cu locul/zona in care doriti sa fie construita casuta (maxim 20 MB, format JPG, PNG sau BMP):*
Dimensiunea minima pe care o poate avea platforma este de 2x2 metri, iar cea maxima se va stabili in functie de locul in care doriti sa fie amplasata casuta in copac. In cazul platformelor mai mari se vor folosi stalpi de sustinere din lemn pentru o siguranta sporita.
Dimensiunea minima a casutei in copac este de 1x1 m, insa puteti opta pentru aproape orice dimensiune doriti.
In functie de dimensiunea casutei in copac, aceasta poate avea una sau mai multe camere. De exemplu daca aveti doi copii si doriti ca fiecare sa aiba propria camera, atunci putem imparti casuta in doua sau mai multe camere, fiecare avand propria usa de acces.
In functie de dimensiunea platformei si a casutei, puteti opta pentru veranda pe una sau mai multe laturi. Pentru siguranta toate verandele vor include balustrada din lemn de aproximativ 1m inaltime. Toate verandele sunt acoperite.
Vata minerala poate izola fonic si termic casuta, permitand folosirea acesteia chiar si atunci cand temperaturile sunt mai scazute. Recomandam izolatie de 5 cm grosime in cazul casutelor pentru copii, izolatie de 10 sau chiar 20 cm grosime in cazul casutelor de locuit.
Puteti opta pentru unul sau mai multe geamuri amplasate pe una sau mai multe laturi ale casutei. Acestea pot fi realizate din plexiglass cu rama de lemn sau din sticla cu rama de pvc (termopan). Dimensiunea standard a ferestrelor este de 86x56 cm, insa se pot realiza la aproape orice alta dimensiune.
In functie de dimensiunea platformei, dimensiunea casutei sau numarul de camere, puteti opta pentru una sau mai multe usi, inclusiv pentru o trapa de acces prin podeaua casutei. Dimensiunea standard a unei usi este de 205x66 cm si include 2 clante si 1 cheie.
In functie de buget si preferinte, puteti alege unul din cele 2 materiale pentru peretii exteriori: lambriuri din lemn, placaj OSB. Recomandam lambriurile din lemn.
In cazul in care nu doriti finisarea peretilor interiori, structura de lemn a casutei va fi vizibila din interiorul casutei. Finisarea peretilor este inclusa pentru casutele in copac si casutele pe piloni izolate cu vata minerala.
In cazul in care nu doriti finisarea podelei cu una dintre optiunile puse la dispozitie, atunci aceasta va ramane pardoseala din WPC (lemn presat) pentru exterior din care va fi realizata platforma.
Inaltimea medie recomandata este de 2 metri, dar poate varia in functie de copacul sau copacii alesi, ori de terenul pe care se va amplasa casuta.
Exista un termen limita la care doriti sa fie finalizat proiectul?
Fie ca este vorba de ziua de nastere a copilului sau orice alta ocazie speciala, ne dorim sa finalizam casutele la timp. De aceea ne este foarte utila aceasta informatie in vederea unei organizari cat mai eficiente ale calendarului si programarilor.
Din ce material doriti sa fie acoperisul?
Puteti alege unul din urmatoarele materiale:
- tabla zincata (culori variate, greutate redusa)
- sindrila bituminoasa (culori si modele variate, greutate mare)
- placa ondulata semitransparenta (dreapta sau ondulata, culori variate, greutate redusa, lumineaza natural casuta)
- tigla metalica (culori variate)
Cum este terenul pe care se va monta casuta?
In functie de tipul sau numarul copacilor, din motive de siguranta suntem nevoiti in multe cazuri sa folosim si stalpi aditionali de sustinere a casutei. Modul in care se prezinta locul instalarii/montarii casutei afecteaza in mod direct durata de executie. Aceasta informatie ne ajuta sa facem o estimare de timp cat mai exacta.
O poza face cat o mie de cuvinte. Patru poze fac si mai mult :) Fotografiile pe care le trimiteti ne ajuta sa ne facem o idee despre locul in care doriti sa amplasam casuta si care sunt limitarile de dimensiuni pe care aceasta le-ar putea avea (ex. Inaltimea). Daca este posibil va rugam sa ne trimiteti poze din mai multe unghiuri.
Leagan din lemn cu stalpi, atasat in exteriorul platformei?
Puteti opta pentru atasarea de platforma, in exteriorul acesteia, a unui leagan cu stalpi din lemn fixati in pamant. Acesta poate include unul sau mai multe leagane/sezuturi din lemn, putand fi folosit de mai multi copii in acelasi timp.
Tipul de acces in casuta sau pe veranda
Perete de escalada atasat de platforma?
Pe langa scara de acces, puteti opta pentru un perete de escalada. Acesta se va atasa de platforma la inclinatia dorita si include minim 10 prize de escalada din rasina.sau lemn
Tobogan din pvc atasat de platforma?
Pentru si mai multa distractie, puteti opta pentru un tobogan pentru copii. Acesta se va atasa pe una dintre laturile platformei.
Puteti opta pentru scari din lemn cu acces pe platforma sau veranda. Ori puteti alege scari din lemn cu trapa trapa de acces in casuta sau pe veranda.
Ce tip de casuta in copac doriti?
Va rugam sa alegeti tipul de casuta pentru care doriti estimarea de pret.
acoperis