Fundal model lemn
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Contact
Va aducem proiectele de la stadiul de plan la realitate
LOGO_BUN_DE_PRINT (transparent)
Casute din lemn cu si fara piloni pentru copii, realizate din lemn uscat de rasinoase, cu o structura mult mai sigura si o rezistenta mult mai mare fata de casutele pe care le puteti cumpara online. In plus, casutele din lemn pentru copii sunt complet personalizabile, putand alege:

 • dimensiunea casutei
 • dimensiunea platformei si inaltimea fata de sol 
       in cazul casutelor pe piloni
 • tipul si materialul acoperisului
 • vopsita sau nevopsita
 • numarul de usi si geamuri
 • compartimentarea casutei
 • cu sau fara veranda
 • izolata sau nu cu vata minerala bazaltica
 • finisajul peretilor interiori si exteriori
 • finisajul pentru podeaua casutei
 • perete de escalada
 • tobogan
 • leagan

Toate casutele din lemn pentru copii se construiesc sau se monteaza la locatia indicata de dumneavoastra.

Ne deplasam in aproape orice localitate din tara.

Va prezentam cateva exemple de casute din lemn, cu si fara piloni, cu sau fara spatii de joaca:

Casute din lemn pentru copii, la comanda

Pentru fiecare casuta din lemn pe piloni vom fixa in pamant stalpii de sustinere cu ajutorul unor tije din otel, numite camasuieli. Numarul acestora se va stabili in functie de dimensiunea platformei pe care va fi amplasata casuta, asigurandu-ne ca acestea vor fi stabile si sigure pentru copii. Inaltimea maxima la care se poate construi o casuta pentru copii este data de spatiul in care doriti sa fie amplasata, de dimensiunea casutei sau de dimensiunea platformei. Distanta fata de sol recomandata este de 2 metri, insa aceasta poate sa difere de la un proiect la altul.

Cum se fixeaza in pamant casutele cu piloni pentru copii?

Bine de stiut

Durata de viata a unei casute este de 5-10 ani. Factori precum temperatura, umiditatea, cantitatea de precipitatii, vantul, inaltimea fata de sol, vopseaua sau intretinerea vor afecta durata de viata a casutei din lemn pentru copii.

Termenul de executie variaza in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra. Casutele din lemn de mici dimensiuni se pot realiza in 2-5 zile, iar pentru cele mai complexe sunt necesare 14-30 zile.

Oferim factura si garantie pentru o perioada de 24 de luni pentru toate casutele pentru copii, dar si inspectii periodice la fata locului pentru a ne asigura ca aceasta se prezinta in conditii foarte bune (contra cost, la solicitarea clientului). Firma noastra are sediul in Bucuresti, insa ne putem deplasa in toata tara.

Estimare de pret pentru casute din lemn pentru copii

Toate casutele beneficiaza de 24 de luni garantie, iar durata medie de viata este de 5-10 ani. Tinand cont ca in perioada Martie-August suntem foarte solicitati, fiind mai tot timpul in deplasari, va rugam sa ne contactati din timp pentru a va asigura ca putem onora comanda dumneavoastra. Se percepe un avans de 50-70% din valoarea totala a comenzii, diferenta urmand a se achita in prima zi de montaj/constructie.

Cea mai mare parte din suma totala pe care o veti plati este reprezentata de materiale, deplasare si cazare. 
Pretul unei casute difera de la un proiect la altul si depinde in special de:

- dimensiunea si inaltimea platformei
- numarul de stalpi de sustinere
- dimensiunea casutei
- cu una sau mai multe camere
- cu sau fara veranda
- tipul de scara pentru acces
- vopsita sau nevopsita
- izolata sau nu cu vata minerala
- cu sau fara finisaj interior al peretilor si podelei
- numarul si dimensiunea geamurilor
- alte accesorii precum: perete de escalada, leagan, pod de sfoara ... etc.

O casuta din lemn de 2x2 metri fara veranda si fara izolatie va avea un pret mult mai mic decat o casuta de 7x7 metri, izolata cu vata minerala si cu o veranda generoasa. Pretul casutei pentru copii se va stabili pentru fiecare proiect in parte in functie de specificatiile pe care le doriti.

Preturile pentru casutele la comanda sunt mai mari, insa mult mai solide si rezistente decat cele pe care le puteti cumpara 'de-a gata', avand si pereti mult mai grosi cu structura de rezistenta din lemn. Sunt sigure pentru copii, se pot vopsi in culori alese de dumneavoastra si sunt complet personalizabile in functie de preferinte. Puteti alege sa o izolam cu vata minerala bazaltica, dar si sa-i adaugam accesorii precum tobogane din pvc, pereti de escalada sau leagane.

Criterii pentru a stabili pretul unei casute pentru copii?

Estimare pret casute pentru copii Estimare pret casute pentru copii Casuta din lemn pe piloni pentru copii Casuta din lemn pentru copii Casuta pentru copii cu leagan si tobogan Casuta din lemn cu tobogan pentru copii Casuta si spatiu de joaca din lemn Casuta lemn copii
Casuta din lemn pentru copii, fara piloni (Sursa: Google)
Casuta din lemn pentru copii, cu piloni si acoperis transparent (Sursa: Google)
Casuta din lemn pentru copii, cu piloni, veranda, tobogan si perete de escalada (Sursa: Google)
Casuta pentru copii, cu piloni, veranda, tobogan, lada de nisip si leagan cu stalpi (Sursa: Google)