Fundal model lemn
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Contact
Va aducem proiectele de la stadiul de plan la realitate
LOGO_BUN_DE_PRINT (transparent)

Case din lemn fara fundatie

Realizam case cu structura de lemn, fara fundatie, cu cel mult un etaj sau mansarda, cu sau fara veranda, in functie de preferinte si de spatiul disponibil. Exteriorul casei poate fi din lambriuri sau scanduri de lemn, vopsite cu unul sau mai multe straturi de vopsea in culoare dorita. Dimensiunea poate varia in functie de bugetul alocat si de spatiul in care doriti sa fie amplasata. 

Ferestrele se pot face din lemn cu geam de plexiglass sau cu tamplarie PVC cu geam de sticla. Acoperisul poate fi de tabla, tigla metalica sau sindrila bituminoasa. In functie de utilizare si buget, casa se poate izola termic si fonic pe interior cu vata minerala bazaltica. Finisajul interiorului se va face fie cu placaj stratificat, placaj OSB vopsit, lambriuri de lemn sau de PVC.
Casa cu structura de lemn Casa din lemn in forma de A
Pentru astfel de proiecte veti avea nevoie de o autorizatie de amplasare, pe care o puteti obtine de la primarie. Colaboram cu o firma de arhitectura care va poate ajuta cu schita proiectului.
Casa fara fundatie
Casa din lemn fara fundatie in forma de 'A' cu anexa (Sursa: Google)
Casa din lemn fara fundatie cu finisaj din lambriuri (Sursa: Google)
Indiferent care este scopul pentru care doriti o casa din lemn fara fundatie, o putem realiza conform dimensiunilor si specificatiilor dumneavoastra intr-un termen relativ scurt.

Oferim factura si garantie pentru o perioada de 24 de luni pentru toate produsele noastre, dar si inspectii periodice la fata locului pentru a ne asigura ca acestea se prezinta in conditii foarte bune (contra cost, la solicitarea clientului). Se achita un avans de cel putin 50-70% din valoarea totala a proiectului, diferenta urmand a se achita cel tarziu in prima zi de constructie.

Cea mai mare parte din suma totala pe care o veti plati este reprezentata de materiale, deplasare si cazare (acolo unde este cazul). 
Estimare pret casa de vara pentru gradina