2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube
Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Acasa
Decoratiuni cu licheni Casute in copac
Casute in copac
Spatiu de joaca din lemn pentru copii Casa din lemn fara fundatie Acasa
Produsele noastre sunt complet personalizabile si se realizarea numai la comanda
Contact LOGO_BUN_DE_PRINT-5

Case din lemn fara fundatie

Realizam case cu structura de lemn, fara fundatie, cu cel mult un etaj sau mansarda, cu sau fara veranda, in functie de preferinte si de spatiul disponibil. Exteriorul casei poate fi din lambriuri sau scanduri de lemn, vopsite cu unul sau mai multe straturi de lazura sau vopsea in culoare dorita. Dimensiunea poate varia in functie de bugetul alocat si de spatiul in care doriti sa fie amplasata. 

Ferestrele se pot face din lemn cu geam de plexiglass sau cu tamplarie PVC cu geam de sticla. Acoperisul poate fi de tabla, tigla metalica sau sindrila bituminoasa. In functie de utilizare si buget, casa se poate izola termic si fonic pe interior cu vata minerala bazaltica. Finisajul interiorului se va face fie cu placaj stratificat, placaj OSB vopsit, lambriuri de lemn sau de PVC.
Casa cu structura de lemn Casa din lemn in forma de A
Pentru astfel de proiecte veti avea nevoie de o autorizatie de amplasare, pe care o puteti obtine de la primarie. Colaboram cu o firma de arhitectura care va poate ajuta cu schita proiectului.

Mai jos va prezentam cateva idei de casa din lemn fara fundatie:
Casa fara fundatie Casa din lemn cu mansarda Casa dreptunghiulara din lemn Casa cu etaj
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si nu creaza obligatii contractuale. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati, asigurandu-va ca oferiti cat mai multe detalii, iar daca este posibil sa ne trimiteti si un exemplu sau o schita cu proiectul dumneavoastra. 
Sursa imagine: Google