Fundal model lemn
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
LOGO_BUN_DE_PRINT-5 Contact
Va aducem proiectele de la stadiul de plan la realitate
Estimare de pret case din lemn fara fundatie
*Nume si prenume:
Alte informatii sau specificatii?
*E-mail:
*Localitate:
*Judet:
Care este dimensiunea amprentei la sol sau a podelei?
Care este dimensiunea casei din lemn fara fundatie?
Doriti compartimentarea casei?
Ce fel de acoperis va avea casa?
Izolatie cu vata minerala?
Cate geamuri doriti sa aiba casa?
Cate usi doriti sa aiba casa?
Ce tip de finisaj doriti pentru podea in interiorul casei din lemn fara fundatie?
*Reintroduceti E-mail:
*Nr. Telefon:
Va rugam sa incarcati una sau mai multe fotografii cu locul/zona in care doriti sa fie construita casa de vara pentru gradina (maxim 20 MB, format JPG, PNG sau BMP):*
Dimensiunea minima a amprentei la sol este de 2x2 metri, iar cea maxima se va stabili in functie de locul in care doriti sa fie amplasata.
Dimensiunea minima a casei este de 1x1 m, insa puteti opta pentru aproape orice dimensiune doriti, dar fara a depasi amprenta la sol.
In functie de dimensiunea casei din lemn fara fundatie, aceasta poate avea una sau mai multe camere.
Vata minerala poate izola fonic si termic casa din lemn fara fundatie, permitand folosirea acesteia chiar si atunci cand temperaturile sunt mai scazute. 
Puteti opta pentru unul sau mai multe geamuri amplasate pe una sau mai multe laturi ale casutei. Acestea pot fi realizate din plexiglass cu rama de lemn sau din sticla cu rama de pvc (termopan).
In functie de dimensiunea casei sau numarul de camere, puteti opta pentru una sau mai multe usi.
In cazul in care nu doriti finisarea podelei cu una dintre optiunile puse la dispozitie, atunci aceasta va ramane pardoseala din WPC (lemn presat) pentru exterior din care va fi realizata platforma.
Exista un termen limita la care doriti sa fie finalizat proiectul?
Fie ca este vorba de o zi de nastere sau orice alta ocazie speciala, ne dorim sa finalizam proiectele la timp. De aceea ne este foarte utila aceasta informatie in vederea unei organizari cat mai eficiente ale calendarului si programarilor.
Din ce material doriti sa fie acoperisul?
Puteti alege unul din urmatoarele materiale:
- tabla zincata (culori variate, greutate redusa)
- sindrila bituminoasa (culori si modele variate, greutate mare)
- tigla metalica (culori variate)
Cum este terenul pe care se va construi casa?
Modul in care se prezinta locul instalarii/montarii casei afecteaza in mod direct durata de executie. Aceasta informatie ne ajuta sa facem o estimare de timp cat mai exacta.
O poza face cat o mie de cuvinte. Patru poze fac si mai mult :) Fotografiile pe care le trimiteti ne ajuta sa ne facem o idee despre locul in care doriti sa amplasam casa din lemn fara fundatie si care sunt limitarile de dimensiuni pe care aceasta le-ar putea avea (ex. Inaltimea). Daca este posibil va rugam sa ne trimiteti poze din mai multe unghiuri.
Ce tip de casa doriti?
Va rugam sa alegeti tipul de casa din lemn fara fundatie pentru care doriti estimarea de pret.
acoperis
Ce material doriti pentru exteriorul casei?
In functie de buget si preferinte, puteti alege unul din cele 2 materiale pentru peretii exteriori: lambriuri din lemn, placaj OSB. Recomandam lambriurile din lemn.
Ce tip de finisaj doriti pentru pereti interiori ai casei fara fundatie?
In cazul in care nu doriti finisarea peretilor interiori, structura de lemn a casei va fi vizibila din interior. Finisarea peretilor este inclusa pentru casele izolate cu vata minerala.