Fundal model lemn
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
Facebook
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
YouTube Logo Magazinescu.ro
Site creat de:
Contact
Va aducem proiectele de la stadiul de plan la realitate
LOGO_BUN_DE_PRINT (transparent) Casa de vara cu spatiu depozitare

Case de vara pentru gradina

Principalul motiv pentru a cumpara o casa de vara pentru gradina este acela de a adauga un spatiu suplimentar de locuit proprietatii dumneavoastra, fara a avea nevoie de extinderea casei principale. Acestea sunt atractive din multe alte puncte de vedere, fie ca este vorba de pretul accesibil, durata mica de executie sau de posibilitatea izolarii cu vata minerala pentru a o putea  folosi si atunci cand temperaturile sunt mai scazute.

Realizam la comanda case de vara pentru gradina, fara fundatie de beton, cu structura din lemn, exterior si interior din lambriuri de rasinoase, podea din placaj OSB, scanduri din lemn ori pardoseala WPC, acoperis din tabla cutata, tigla metalica sau sindrila bituminoasa, cu usi si geamuri din plexiglass sau termopan.
Casa de vara pentru gradina poate fi folosita ca spatiu de odihna si relaxare, cu o carte buna si un pahar de vin, la umbra, intr-o zi calduroasa de vara. Ori ca spatiu de socializare, pentru servit masa sau pentru a face un gratar alaturi de familie si prieteni. O puteti transforma in spatiu de lucru, atelier pentru hobby-uri precum pictura, scris sau yoga.

Indiferent care este scopul pentru care doriti o casa de vara pentru gradina, o putem realiza conform dimensiunilor si specificatiilor dumneavoastra intr-un termen relativ scurt.
Casa de vara cu terasa din lemn pentru gradina (Sursa: Google)
Estimare pret casa de vara pentru gradina Casa de vara pentru gradina Casa de vara din lemn Casa de vara pentru gradina cu terasa
Casa de vara cu terasa din lemn pentru gradina (Sursa: Google)
Interior casa de vara din lemn Interior casa de vara din lemn Casa de vara pentru gradina cu terasa
Casa de vara pentru gradina, cu terasa din lemn (Sursa: Google)
Exemplu de interior casa de vara (Sursa: Google)
Casa de vara pentru gradina cu spatiu de depozitare (Sursa: Google)
Oferim factura si garantie pentru o perioada de 24 de luni pentru toate produsele noastre, dar si inspectii periodice la fata locului pentru a ne asigura ca acestea se prezinta in conditii foarte bune (contra cost, la solicitarea clientului). Se achita un avans de 50-70% din valoarea totala a proiectului, diferenta urmand a se achita cel tarziu in prima zi de constructie.

Cea mai mare parte din suma totala pe care o veti plati este reprezentata de materiale, deplasare si cazare (acolo unde este cazul).